Wednesday, December 8, 2010

my besttfwennn wedding prt 1

salam...
wehooooooooooooo...hepiinyerkkk bileee most of my freennn sumee pakat kawen dah...haiyooo..advance sunggoh depa neh noo!hahahaha...n last aku attend wedding ritu which is my bestt bhesttt bestttt fren wedding....makcikk neh mmg satu2 nyerkk pompuan paling gile akuu penah knal..n at last dia kawen gakkk!hahahahah...nm diyee kann,nurul fatehah,tapi gayee nak hebat letak nm toteh...hahahahaa.. xbley blaaaa hokehhh nm...aritu 4hb bulan jadik dah diyee bini oang...n aku mmg sangat2 hepi sebab terhapusnyerkk sudahhh satu2nyerk playgyrl kat muke bumi neh..muahahahaha...si toteh neh my osmet mase aku study kat shah alam dlu(mase degree)...diyee neh mmg sahabat tebaekk laa...gile2 diyee tuh aku leh trimee..n that's why aku sanggup turun ke johor,ke ulu kampong diyee tuh nak menyebok dok atas pelamin ngan diyeeee...hahahaha...n my others best fren which is serumah ngan aku gak dluuu(doang neh gilee gakkk)...pon sanggoppp pure2 sakit neh nak mintak MC sebab nak g johoooo...mmg bravoo doang nehh!muahahhaahh..lagiponnn kitoang mmg knal sangat ngan laki diyee neh...sooo...mmg wajib tandang la kannn...dlu si laki dia neh slalu kasik beras kat umah kitoang mase kami blajoo,roti canai laa,roti saden...sebab tuh kami sayang laki diaa..ehhhhhhhhhhhhhhhh....hahahah~amponn tuankuuu!

aku mmg besa hati sangat sebab family diyee mmg kasik layanan tebaekk laaa.....n malam sebelum si toteh menikah tuh,dia jak kitoang betige neh berimpit tdo dalam bilik penganten diyeee..makaaaaa....kami2 neh la yang rasmikan katil dia dluu..muahahahahaaha....dia nyeee ngan sebokk berinai,then malam2 tuh sebok suruh garu pipi laa,hidung laa,gatal kaki laaaa...aderr jerkkkkk gayenyer...sabo jerklaaaaa...knonnyer makcik nehhh nak abehkan zaman dara dia yang terakhir ngan kitoang gtewwww!kahakahakaha..sengal kan pompuan nehhh!camne ntah bley kawen..hahahahha....soooo. haihhh..macam2 nak citee nehh tapi lekkkkkkkkk luuuuuuuuuuuu!!!!!.lets cekidautt gambo2 jerk dluu la ekkkk!hikhikhik~

nmpak neh kat mnnn!!!!!hahaha..aku hengat dah sampai...cam gembireee melonjak keriangan la jappp nmpak felda nitar tuhh..ropenyee neh baru felda nitar 1...haiyooooooooooooooo~

pelamin angankuu musnahh~ehhhhhhhh..tebaekkk laaaaa...hakahakaha....pinkiiii u'oll~sehjak bilee ntah pompuan neh minat kaler pink!pelikk akuu!hakahakahak


seeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!kemainn ayuuuu muliaaa jerkk dalam gambaa kannn bakal penganten kiter nehhh!geramm jerkk aku tengokkk~hahahahaa...kalo kat luaaa,ya robbanaaaaaa!!!!neh pic mse malam katam quran...still in 'dara' lagikkkk~muahahahaha

we 'olls yang gorjesssss!hikkkkkkkkkkkk~

well....ini tetapppp ter 'over'kannnnn....cam nak lempang jerkk memasenggg!hikkkkkk!

haaaaaa...neh atucara paginyeee,,,si toteh neh nikah nyee pagi knduri tuhhh....hermmmm..cantekkkk ghopernyee kawan aku neh~hikkkkk~

ekcelii kann..masee hari kejadian si toteh kawen tuhh,i mean mase hari sanding tuhh, x banyak gamba kami snap..sebab ader'kejadian' lain yang jadikkk...mmg 'kejadian' naiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaa...aku mmg x leh lupee laaaaa...kompom!!!!!sumpahh terpahat indah dalam diari hatiku...awwwwwwwwww~nati aku stori keh next session..gteewwwwww!!!!!tataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....;samat hari kawen totehhh!!!!

2 comments:

  1. tadi wedding abang kawan saya pun wife dia orang felda Nitar tapi tak sure Nitar berapa..
    Masa single ni lah best nak bertido-tido rumah orang so kita enjoy masa single secukupnya!

    ReplyDelete
  2. nice blog....huhuh salam perkenalan dari
    http://azirahgee.blogspot.com/

    ReplyDelete